05-01-2010

Er is weer kalfsvlees op de Grune Woche 2010!

Al enkele jaren is kalfsvlees de smaakmaker van de Grune Woche.

Al enkele jaren is kalfsvlees de smaakmaker van de Grune Woche. Door de chefkok wordt uitgebreidt de inhoud van het programma: Kalfsvlees natuurlijk gecontroleerd' onder de aandacht gebracht bij de bezoekers. Daarnaast worden er leuke, goede en vooral lekkere kalfsvleesdemonstraties gegeven door Olivier van der Staal.

De Grune Woche in Berlijn is de grootste in de voedingsindustrie met 26 hallen. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 18.00 uur en u kunt terecht vanaf 15 januari t/m 24 januari. Kom en geniet van een demonstratie kalfsvlees in hal 18. 

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.