20-01-2010

Gezondheidsbeurs & Kalfsvlees

Voor het eerst staan we met het EU Programma: Kalfsvlees natuurlijk gecontroleerd op de nationale gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht. De beurs staat in het teken van gezond leven en daar mag kalfsvlees natuurlijk niet bij ontbreken.

Voor het eerst staan we met het EU Programma: Kalfsvlees natuurlijk gecontroleerd op de nationale gezondheidsbeurs in Jaarbeurs Utrecht. De beurs staat in het teken van gezond leven en daar mag kalfsvlees natuurlijk niet bij ontbreken.

Komend weekend, op 22, 23 en 24 januari, geven we een kalfsvlees demonstratie in hal 8 op standnummer B. 30. Chefkok Ton Boer gaat daar de speerpunten van het kalfsvlees uitlichten en u kunt onder het genot van een heerlijk stukje kalfsvlees nog eens de aandachtspunten van het natuurlijk gecontroleerde kalfsvlees doorlezen in het daarvoor bestemde A5 informatieboekje. Achterin het boekje vindt u recepten om ook thuis aan de slag te gaan.

Hopelijk tot ziens op de nationale gezondheidsbeurs!  

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.