25-01-2010

Kalfsvlees op 'Gezond Leven'

Het EU programma Kalfsvlees natuurlijk gecontroleerd stond afgelopen weekend in het middelpunt van de belangstelling tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs 2010 te Utrecht.

Het EU programma Kalfsvlees natuurlijk gecontroleerd stond afgelopen weekend in het middelpunt van de belangstelling tijdens de Nationale Gezondheidsbeurs 2010 te Utrecht.

Veel belangstellende en ge├»nteresseerde bezoekers kwamen naar onze stand voor een uitgebreide kalfsvleesvoorlichting van onze chefkok Ton Boer. Onder de ge├»nteresseerde zaten veel jonge mensen.

De chefkok vertelde de bezoekers over de zorg die de kalfsvleessector en de EU besteedt aan de voorlichting over het ontstaan van de kalversector, 'tracking & tracing', dierenwelzijn en voedselveiligheid. Tijdens de presentatie bereidde de chefkok een klein gerechtje met kalfsvlees die de bezoeker na afloop van de voorlichting kon proeven.

Er werden ruim 1000 informatiebrochures verspreidt in 3 dagen. D.w.z. dat, met een totaal van +/- 20.000 bezoekers, 1 op de 20 bezoekers een informatiebrochure heeft meegenomen.

De Nationale Gezondheidsbeurs 2010 was t.b.v. ons EU programma een groot succes!

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.