30-08-2011

Kwaliteitsboek over kalfsvlees

In het kwaliteitsboek over kalfsvlees komt u meer te weten over kalfsvlees-snitten en de kwaliteit van kalfsvlees. 

De vleeskalversector is een moderne, vooruitstrevende bedrijfstak. Opvallende kenmerken zijn de verregaande identificatie en registratieregeling. Deze maakt het mogelijk om de complete cyclus van nuchter kalf via kalverhouderij en slachterij tot het eindproduct kalfsvlees te overzien en te controleren. Alle gegevens van het kalf kunnen teruggekoppeld worden. Ieder product is voorzien van productinformatiestickers. Hierop staan alle relevante gegevens vermeld en kan per snit inzicht verschaft worden in het totale logistieke traject.

Het kwaliteitsboek is vanaf vandaag digitaal beschikbaar op http://kwaliteitsboek.kalfsvlees.nl.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.