Recepten zoeken

Broodjes van kalfsgehakt uit de oven met mozzarella en salie in parmaham gewikkeld

Ingrediënten

  • 400 gram kalfsgehakt
  • 4 eetlepels tapenade (olijf/gedroogde tomaat)
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 4 beschuiten (verkruimeld)
  • 2 eieren
  • 1 buffel mozzarella in plakjes
  • 8 plakken parmaham
  • 8 takjes salie
  • 2 el. olijfolie

Voor de ratatouille:

  • 1 rode paprika blokjes ca 2 cm
  • 1 gele paprika blokjes ca 2 cm
  • 1 groene paprika blokjes 2cm
  • 1 kleine ui in blokjes
  • 20 kleine tomaatjes
  • Takje tijm
  • 3 teentjes knoflook
  • 3 el. olijfolie
  • Zout peper

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Alle ingrediënten voor de ratatouille mengen met olijfolie en in een ovenschaal doen. Plaats in de oven op 175°C ca. 40 min. Meng het gehakt met tapenade, knoflook, beschuiten, eieren, zout en peper en maak er 4 broodjes van. Leg voor ieder broodje 2 plakken parmaham op een snijplank, overlappend. Leg hier het gehakt op, twee plakjes mozzarella en de geplukte blaadjes salie van 2 takjes. Rol het op en leg het broodje in een ovenvaste schaal. Zet de schaal in de oven op 175°C ca. 20 min. Verdeel de ratatouille over 4 warme borden. Leg hier het kalfsgehaktbroodje op. Serveer er warm foccacia brood bij.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.