Recepten zoeken

Côte de veau maitre d'hotel

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfskotelet
  • 100 gram boter
  • 1 eetlepel groene kruiden
  • 1 gesnipperd ui
  • citroensap
  • worcestersaus
  • olijfolie
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfskotelet
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Neem het vlees een half uur van tevoren uit de koelkast. Breng de boter op smaak met ui, groene kruiden, citroensap, zout, peper en worcestersaus. Leg de boter op een stuk folie en rol hier een rond staafje van. Laat dit opstijven in de koelkast. Peper en zout de kalfskoteletten en masseer ze daarna in met olijfolie. Gril ze vervolgens in ca. 6 minuten mooi bruin en rosé van binnen. Leg de kalfskoteletten op de borden. Snijd een plak van de boter af en leg die op elke gegrilde kotelet. Lekker met pommes pailles en een gegrild tomaatje met bacon en oregano.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.