Recepten zoeken

Dubbel kalfsrib met eekhoorntjesbrood en palmkool

Ingrediënten

  • 2 stuks dubbele kalfsrib
  • 4 grote cèpes
  • halfgezouten boerenboter
  • 1 cavalo nero (palmkool)
  • jus de veau
  • vogelmuurkruid

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsrib
*
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kleur de gekruide kalfsrib eerst op de plancha en bak deze vervolgens verder in een grote pan met een flinke hoeveelheid bruisende boter. Arroseer zeer regelmatig.

Snijd de schoon geborstelde cèpes in de lengte doormidden en bak op de plancha mooi goudbruin. Blancheer de schoongemaakte palmkool kort, laat uitlekken en kruid met peper en zout. Trancheer de rib, dresseer met de andere garnituren op het bord en kruid rijkelijk met fleur de sel.

Garneer met het vogelmuurkruid en serveer er de jus apart bij.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.