Recepten zoeken

Dubbele kalfsrib in aromatische zoutkorst met seizoensgroenten

Ingrediënten

  • 1 stuk à 2 kilo dubbele kalfsrib
  • 1 deciliter arachideolie
  • 10 gram zout
  • 2 gram peper
  • 1 deciliter kalfjus
  • 500 gram bloem
  • 50 gram water
  • 100 gram citroenverbene
  • 30 gram citroentijm
  • 1 ei

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsrib
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Pareer de kalfsrib, kruid stevig met het peper en het zout en kleur aan beide kanten in de arachideolie. Meng alle ingrediënten voor de korst tot een soepel deeg, laat even rusten en pak er de kalfsrib mee in. Garneer het geheel eventueel nog een beetje en bak het pakket gedurende 12 minuten in de oven van 180º C. Laat nog 15 minuten rusten en open de korst aan tafel. Trancheer het vlees en serveer met de seizoensgroenten en de kalfsjus.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.