Recepten zoeken

Gebakken kalfsentrecote met gegrilde courgettelinten en gnocchi met verse tijm en zure room

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsentrecote
  • 3 eetl olijfolie
  • 2 courgettes
  • 2 eetl olijfolie
  • 1 eetl Italiaanse kruiden
  • zout naar smaak
  • 1 pak verse gnocchi
  • 1 eetl verse tijmblaadjes
  • 2 eetl zure room
  • zout naar smaak
  • peper naar smaak uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsentrecote
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

De kalfsentrecotes insmeren met olijfolie. Op temperatuur laten komen buiten de koeling circa 20 minuten. De courgettes in de lengte in dunne plakken snijden. Insmeren met olijfolie en in een grill pan bakken. Bestrooien met zout en Italiaanse kruiden. De kalfsentrecotes om en om in koekenpan op matig vuur bakken circa 3 minuten aan iedere zijde. Op een warm bord laten rusten, afdekken met plastic folie. Gnocchi in een pan ruim kokend water met zout beetgaar koken, afgieten, mengen met zure room en tijmblaadjes. Entrecotes bestrooien met zout en peper, snijden, op warme borden leggen, garneren met de courgetlinten en de gnocchi.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.