Recepten zoeken

Gegrilde biefstukken van het kalfsspierstuk op z'n Cubaans

Ingrediënten

  • 600 gram in 8 lichtgeplette stukken à 75 gram kalfsspierstuk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel gemberpoeder
  • 1 eetlepel kaneel, gemalen
  • 1 theelepel mosterdpoeder
  • 1 theelepel nootmuskaat, gemalen
  • 4 plakken ananas, gehalveerd
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsspierstuk
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Vermeng de gemberpoeder met kaneel, mosterdpoeder, nootmuskaat en wat zout en peper. Bestrooi de stukken kalfsspierstuk rondom met dit mengsel en laat het geheel 1 uur afgedekt in de koelkast marineren. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk deze met olijfolie, leg er de stukken kalfsspierstuk en ananas op en gril ze om en om mooi bruin en nog nèt rosé van binnen. Lekker met gebakken bakbanaan en komkommersalsa.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.