Recepten zoeken

Gegrilde kalfsentrecote met rode uiencompote

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsentrecote
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 rode uien, in ringen gesneden
  • 2 deciliter rode wijn
  • 1 eetlepel boter
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsentrecote
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsentrecotes rondom met olijfolie en gril de entrecotes om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de entrecotes van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm. Smoor de uiringen ca. 20 minuten in de boter zonder te kleuren. Voeg de rode wijn toe, laat het geheel zachtjes inkoken en breng met zout en peper op smaak. Lekker met aardappelgratin en groene boontjes.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.