Recepten zoeken

Gegrilde kalfskebabs met pijnboompitten en munt

Ingrediënten

  • 600 gram kalfsgehakt
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 middelgrote ui, geschaafd
  • 2 eetlepels peterselie, fijngehakt
  • 1 eetlepel gehakte munt
  • 1 eetlepel geroosterde pijnboompitten
  • zout en peper uit de molen
  • 4 vleespennen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Vermeng het kalfsgehakt met geschaafde ui, geroosterde pijnboompitten, peterselie, munt en kruiden en breng met zout en peper op smaak. Vorm van het kalfsgehakt 8 gelijke iets langgerekte ballen en rijg ze aan de vleespennen. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk het kalfsgehakt rondom met een kwastje olijfolie en gril de pennen mooi bruin en nèt gaar van binnen. Lekker met Arabisch brood en een salade van komkommer, yoghurt en knoflook.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.