Recepten zoeken

Gegrilde kalfsrib-eye met Marokkaanse kruiden

Ingrediënten

  • 800 gram 4 ribs kalfsrib-eye
  • 1 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 2 theelepels gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen gember
  • 1/2 theelepel cayennepeper
  • sap van 1 citroen
  • zout en zwarte peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsrib-eye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verdeel de kalfsrib-eye in 4 stukken en leg ze in een zuurbestendige schaal. Vermeng de olijfolie met de kruiden en het citroensap, giet dit over het vlees en laat het geheel 6 uur afgedekt in de koelkast marineren. Verwarm de grill(pan) voor en gril de stukken kalfsrib-eye om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de stukken kalfsrib-eye van de grill, besprenkel ze met de resterende marinade en laat ze even rusten. Lekker met grote frieten en een groene kruidensalade aangemaakt met yoghurt.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.