Recepten zoeken

Gemarineerde kalfsspareribs op z'n Spaans

Ingrediënten

  • 1,5 kilo kalfsspareribs
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel paprikapoeder
  • 1 eetlepel gemalen komijn
  • 1 theelepel verse tijm
  • 1 theelepel cayennepeper
  • 1 theelepel oregano
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • 1 glas sherry
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsspareribs
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Vermeng de helft van de olijfolie met de sherry en de kruiden en wrijf hiermee de kalf ’s spareribs in. Marineer de spareribs ca. 12 uur afgedekt in de koelkast. Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de spareribs rondom met olijfolie en gril deze om en om nèt gaar en nog sappig van binnen (verklein de ribbetjes eventueel vooraf). Lekker met geroosterde maïs, krokant stokbrood en guacamole.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.