Recepten zoeken

Gemengde salade met lauwwarme kalfsvleesreepjes

Ingrediënten

  • 250 gram kalfsvleesreepjes
  • 300 gram gewassen gemengde salade
  • 2 tomaten
  • 1 eetlepel groene olijven
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 2 takjes basilicum
  • 2 eetlepels Parmezaanse kaasbrokjes
  • peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
**
0
undefined
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

Haal een half uur voor bereiding het kalfsvlees uit de koeling en laat op temperatuur komen. Marineer de kalfsvleesreepjes in 2 eetlepels olijfolie, gemengd met de pesto. Doe in een grote schaal de salade. Snijd de tomaten in kleine blokjes, snijd de olijven in ringetjes en voeg dit door de salade. Haal de blaadjes basilicum van de steeltjes, scheur het fijn en roer dit door de salade. Verwarm een koekenpan met anti aanbaklaag voor op middelmatig vuur. Roerbak de kalfsvleesreepjes om en om voor circa 3 minuten. Roer de kalfsvleesreepjes door de salade, sprenkel de overgebleven olijfolie erover en garneer met brokjes Parmezaanse kaas en peper naar smaak. Serveer direct. Lekker met plakjes ciabatta of stokbrood.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.