Recepten zoeken

Gepaneerd kalfsvlees

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 80 gram Parmezaanse kaas, geraspt
  • 2 eieren
  • 2 eetlepels Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels bloem
  • 4 trosjes trostomaatjes
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 6 eetlepels olie
  • peper en zout

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Klop de eieren met 1 eetlepel water los in een grote schaal. Voeg de geraspte kaas en de Italiaanse kruiden toe. Dep de kalfsschnitzels droog, bestrooi ze met peper en zout en haal ze door de bloem. Verhit 4 eetlepels olie in een grote bakpan. Haal de kalfsschnitzels door het kaasmengsel en bak ze aan beide kanten ca. 3 minuten (leg de kalfsschnitzels meteen goed in de pan. U mag ze niet meer bewegen voordat het ei om de schnitzels is gestold anders laat de kaaslaag los). Leg de trostomaatjes in een ovenschaal. Vermeng de rest van de olie met de pesto en lepel deze over de tomaatjes. Gaar vervolgens de tomaten ca. 12 minuten in een oven van 200° C. Leg de tomaatjes en de kalfsschnitzels op warme borden. Lekker met aardappelpuree.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.