Recepten zoeken

Gepocheerde kalfs ossobuco met groenten

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsossobuco
  • 8 deciliter vleesbouillon
  • 1 winterwortel, geschild, in schijven van 1 cm
  • 8 stengels bleekselderij, in stukken van 6 cm
  • 2 meiknollen of andere raapjes, geschild, in grove stukken gesneden
  • 100 gram kikkererwten
  • 1 laurierblad
  • tijm
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsossobuco
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Breng de ossobuco met koud water aan de kook en spoel ze af. Opzetten met koude vleesbouillon en aan de kook brengen. Afschuimen, laurier, tijm en kikkererwten toevoegen en ca. 1,5 uur zachtjes laten trekken. Groenten toevoegen en het geheel ca. 1/2 uur verder laten garen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveer de ossobuco met de groenten en bouillon in diepe borden. Lekker met gekookte aardappelen die bestrooid zijn met peterselie.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.