Recepten zoeken

Gestoofde kalfslappen met kokos en Spaanse peper

Ingrediënten

  • 800 gram magere kalfslappen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 middelgrote ui, in reepjes van 4 cm gesneden
  • 1 teentje knoflook, in de schil
  • 1/2 rode Spaanse peper, in dunne ringen
  • 1 deciliter kokosmelk
  • 1 vleestomaat, gepeld en fijngesneden
  • 3 eetlepels baby-kokosnoot, blik, grof gesneden
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
magere kalfslappen
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een braadpan, kleur de magere kalfs-lappen hierin goudbruin. Voeg ui, knoflook en Spaanse peper toe. Fruit dit even zonder te kleuren en breng met zout en peper op smaak. Voeg de tomaat, kokosmelk en baby-kokosnoot toe en stoof het geheel onder gesloten deksel en regelmatig met het stoofvocht bedruipend in ongeveer 1 uur zachtjes gaar. Serveer de magere kalfslappen met het stoofvocht. Lekker met noedels en roergebakken paksoi.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.