Recepten zoeken

Gevulde appel met kalfsgehakt

Ingrediënten

  • 250 gram kalfsgehakt
  • 4 appels
  • 75 gram ontbijtspek
  • 2 sjalotjes
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 plakken brie
  • 8 plakken truffel (eventueel)
  • 2 theelepels truffelolie
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Schil en halveer de appels, verwijder klokhuis met een appelboor. Snijd het ontbijtspek in fijne blokjes en bak deze uit tezamen met de fijngesneden sjalotjes. Bak het gehakt rul tezamen met de fijngesneden knoflook en voeg dit bij de uitgebakken spekblokjes. Breng het gehakt op smaak met truffelolie, peper en zout. Vul de appels met het gehakt en leg er de plakjes truffel op. Leg op de truffel de plakjes brie. Gaar de appel in ca. 8 minuten in een voorverwarmde oven van 200° C.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.