Recepten zoeken

Kalfs T-bone met cajunkruiden

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfs-T-bones
  • 1 eetlepel maïsolie
  • 1 eetlepel cajunkruiden
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfs-T-bones
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill(pan) voor, vermeng de maïsolie met de cajunkruiden, bestrijk de kalfs T-bones rondom met dit mengsel en gril de T-bones om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de kalfs T-bones van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper. Lekker met geroosterde maïs en gepofte aardappel.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.