Recepten zoeken

Kalfsbil, waterkerspesto en groenten

Ingrediënten

  • 600 g kalfsbil
  • gele en groene courgettes
  • Thaise asperges
  • 100 g wilde waterkers
  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g basilicum
  • olijfolie
  • teentje knoflook
  • eetbare bloemen

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsbil
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Ontvet de bil en snijd in stukken van 150 g. Breng wat water met zout aan de kook en blancheer hierin de waterkers. Laat meteen schrikken. Mix de blaadjes van de waterkers zeer fijn samen met knoflook, olijfolie, pijnboompitten en basilicum.

Snijd de courgettes in dunne linten en blancheer deze. Laat meteen schrikken. Doe hetzelfde met broccoliroosjes en asperges. Bak het vlees in boter. Leg pesto op het bord met daarop het vlees en de verwarmde groenten. Maak af met enkele bloemen.

Bron: Culinaire Saisonnier

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.