Recepten zoeken

Kalfsburgertjes (voor kinderen)

Ingrediënten

  • 400 gram kalfsgehakt
  • 1 ei
  • 1 ui
  • 4 eetlepels paneermeel
  • 30 gram boter
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsgehakt
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Meng het kalfsgehakt met ei, paneermeel, ui, peper en zout en vorm er mooie, ronde ballen van en druk deze tot platte, ronde schijfjes. Verhit de boter in de pan en braad de schijfjes rondom bruin. Temper het vuur en laat ze 10-15 minuten braden. Keer de burgers tijdens het bakken regelmatig. Lekker met frietjes en appelmoes. Wilt u ze echt verrassen? Maak de kalfsburgers dan eens op als gezichtjes: plakjes augurk voor de ogen, een lijntje ketchup als mond, een zilveruitje als neus etc.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.