Recepten zoeken

Kalfsentrecote met Camembert

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsentrecote
  • 200 gram Camembert
  • boter of olijfolie

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsentrecote
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Vet een ovenschaal in. Verhit op een matig vuur de roomboter of olijfolie in een koekenpan. Bak hierin de kalfsentrecotes kort aan beide zijden. Houd het vlees rosé. Haal de kalfsentrecotes uit de pan en leg ze in de ingevette ovenschaal. Leg op iedere entrecôte ongeveer 50 gram Camembert in plakjes. Zet de ovenschaal in de oven totdat de Camembert gesmolten is. Lekker in combinatie met gebakken aardappelpartjes en een frisse salade.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.