Recepten zoeken

Kalfsfricandeau met broccoli en venkel

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsfricandeau
  • 50 gram boter
  • 1 venkel
  • broccoli
  • 0,2 liter witte wijn
  • zout en versgemalen peper

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsfricandeau
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Bepeper de kalfsfricandeau en braad deze rustig in de licht gebruinde boter. Regelmatig keren. Snijd de venkel en broccoli in niet te grote stukken en was deze. Voeg na 30 minuten braden de venkel en broccoli aan de fricandeau toe en laat het geheel nog 10 minuten zachtjes meegaren.

Haal de fricandeau uit de pan en houdt deze warm. Blus de boter met de groenten af met de wijn en laat het geheel even doorkoken. Op smaak brengen met peper en zout. Snijdt de fricandeau in plakken en serveer deze met de groenten.

Lekker met Hollandaise saus en aardappelkroketten.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.