Recepten zoeken

Kalfsgoulash met boerenmosterd en kappertjes

Ingrediënten

  • 600 gram kalfsragoutvlees
  • 1 eetlepel boter
  • 1 middelgrote ui, in repen van 4 cm gesneden
  • 1 middelgrote wortel, in repen van 4 cm gesneden
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 4 eetlepels crème fraîche
  • 2 eetlepels grove boerenmosterd
  • 1 eetlepel kappertjes
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsragoutvlees
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een braadpan en bak hierin het kalfsragoutvlees rondom mooi bruin. Voeg de ui en wortel toe en fruit dit even zonder te kleuren. Breng het geheel met zout en peper op smaak.

Vermeng de wijn met de mosterd en giet dit over het vlees en de groenten. Vermeng alles met elkaar en stoof het geheel onder gesloten deksel in ca. 90 minuten zachtjes gaar. Voeg op het laatste moment kappertjes en crème fraîche toe.

Lekker met paddenstoelenrisotto en gebakken schijfjes courgette.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.