Recepten zoeken

Kalfslever, bramenpuree, spinazie

Ingrediënten

  • 800 g kalfslever
  • 200 g bramen
  • 1 dl rode wijn
  • 15 g rietsuiker
  • 700 g spinazie
  • boter
  • sherry

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfslever
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Maak de lever schoon en snijd in dikke plakken. Neem 4/5 deel van de bramen, gaar in de wijn en de suiker, laat reduceren en blender tot een puree.

Bak de lever 3 minuten aan elke kant in een hete pan en blus af met sherry. Laat de spinazie slinken in wat boter. Dresseer de lever, bramenpuree en spinazie harmonieus op het bord.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.