Recepten zoeken

Kalfsmedaillons met gegratineerde mozzarella

Ingrediënten

  • 4 stuks à 100 gram kalfsmedaillons
  • 1 mozzarellakaasje
  • 4 blaadjes basilicum
  • 20 gram boter (of margarine)
  • 1 eetlepel groene pesto
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsmedaillons
*
undefined
Vlees.nl
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill voor op de hoogste stand. Snijd de mozzarella in plakjes. Snijd de basilicumblaadjes in dunne reepjes. Dep het vlees droog. Verwarm de boter in een koekenpan en bak de kalfsmedaillons aan beide kanten bruin. Bak het vlees in ongeveer 5 minuten om en om op een halfhoog vuur rosé. Neem het vlees uit de pan, bestrooi ze met versgemalen peper en zout en verdeel de mozzarella erover.

Verdeel de pesto over de mozzarella en gratineer de kalfsmedaillons 1-2 minuten onder de hete grill. Haal ze onder de grill vandaan, strooi de basilicum erover en serveer de kalfsmedaillons direct.

Lekker met pasta en een tomatensalade.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.