Recepten zoeken

Kalfsnieren & Polenta

Voor de popcorn Zeeuws Spek:

  • 50 g pofmaïs
  • Zeeuws spekkruiden

Voor de polenta:

  • 100 g aspergevocht
  • 3 lepels polenta
  • 1 lepel Parmezaanse kaas
  • 15 g room

Voor de gebakken kalfsnieren:

  • 1 stuks (met niervet) kalfsnier
  • 1 l melk
  • 100 ml glace

Voor de asperges:

  • aspergebouillon
  • 3 groene asperges
  • 3 witte asperges
  • citroen
  • boter
  • zout

Voedingswaarden

2
0 - 30 minuten
kalfsnier
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Popcorn Zeeuws spek: Pof de mais in een gesloten pan met de roomboter. Strooi er direct de kruiden over.

Polenta: Breng het vocht aan de kook en meng er de polenta, kaas en room door. Breng aan de kook en laat direct op de borden ‘lopen’.

Gebakken kalfsnieren: Trek de nieren los van het vet. Bak een deel van het vet uit. Zout en bloem de kalfsnieren en bak ze in het niervet. Gaar verder in de glace met mosterdzaad.

Asperges: Zet aspergebouillon op met boter, zout en citroenzestes. Kook de asperges beetgaar.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.