Recepten zoeken

Kalfsrib

Ingrediënten

  • 2 stuks mooie kalfsrib
  • boter
  • tijm
  • knoflook
  • 12 stuks conchiglie rigate n° 35 (pastaschelpjes)
  • 12 fijne plakjes Parmezaanse kaas
  • 50 gram oesterzwammen
  • 20 gram cantharellen
  • 20 gram ridderzwammen
  • 20 gram girolles
  • 20 gram beukenzwammen
  • 10 gram gehakte gember
  • marjolein
  • poeder van eekhoorntjesbrood

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsrib
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Bak voor de vulling het eekhoorntjesbrood aan in wat olijfolie, ontvet de pan en voeg de rest van de ingrediënten toe. Breng op smaak en houd apart. Kook de pastaschelpjes gaar, vul met de vulling en dek elk schelpje af met een plakje Parmezaanse kaas. Gratineer kort voor het doorgeven. Bak de gekruide kalfsribben op de plancha met wat boter, tijm en knoflook. Gaar eventueel kort verder in de oven tot de gewenste cuisson. Bak de schoongemaakte paddestoelen met de gember en marjolein goudbruin en kruid met peper en zout. Snijd elke rib in 4 dikke plakken en dresseer op het bord. Serveer met de pasta en de gebakken paddestoelen en werk af met het poeder en de kalfsjus. Niveau: Professioneel

Bron: Culinaire Saisonnier.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.