Recepten zoeken

Kalfsrib-eye en zwezerik

Ingrediënten

  • 300 gram kalfszwezerik
  • 8 plakjes rauwe ham
  • peper
  • slablaadjes
  • 4 stuks à 150 gram kalfsrib-eye
  • 2 eetlepels olie
  • groene kruiden
  • 0,3 liter pepersaus
  • 500 gram haricots verts
  • pomme duchesse
  • slagroomsoesjes
  • chocoladesaus
  • poedersuiker

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfszwezerik, kalfsrib-eye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Voorgerecht: Kalfszwezerik blancheren en vlies verwijderen. In 8 plakjes snijden, beetje verse peper er over en omwikkelen met rauwe ham. De rolletjes even verwarmen in de oven op ongeveer 150° C. Lekker op een bedje van sla.

Hoofdgerecht: Kalfsrib-eye marineren in olie met groene kruiden en rondom bruin bakken. Rosé gebakken is de rib-eye het lekkerst. Lekker met een (dunne) pepersaus. Serveren met haricots verts en pomme duchesse.

Nagerecht: Bouw een torentje van slagroomsoesjes en schenk er voorzichtig chocoladesaus overheen. Eventueel decoreren met poedersuiker.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.