Recepten zoeken

Kalfsrib-eye met groene pepersaus

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsrib-eye
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 deciliter Spaanse saus (sauce espagnole) of juspoeder gebonden met wat maïzena
  • 1/8 (slag)room of kookroom
  • 1 eetlepel cognac of vieux
  • 1 eetlepel groene peperkorrels op sap
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsrib-eye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsrib-eyes rondom met olijfolie en gril de rib-eyes om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de rib-eyes van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Maak de Spaanse saus volgens de omschrijving op de verpakking, voeg room, cognac en peperkorrels toe en laat 5 minuten zachtjes koken. Serveer de saus apart.

Lekker met groene sla, kerstomaatjes en frietjes.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.