Recepten zoeken

Kalfsrib-eye met peultjes

Ingrediënten

  • 4 stuks à 150 gram kalfsrib-eye
  • 500 gram peultjes
  • boter
  • zout en versgemalen peper
  • tarwebloem
  • suiker

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsrib-eye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Kook de peultjes in ruim water beetgaar. Laat ze uitlekken in een vergiet en bestrooi ze licht met suiker. Doe de peultjes in een schaal en houdt ze warm.

Bestrooi de kalfsrib-eye aan beide zijden licht met bloem en peper. Bak het vlees kort aan beide zijden bruin. Doe naar smaak zout op het vlees. Lekker met gebakken aardappeltjes.

Tip:
* in plaats van peultjes kunnen ook Sugarsnaps worden gebruikt.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.