Recepten zoeken

Kalfsribeye met rode paprikasaus

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsribeye
  • 1 eetlepel boter
  • 1 rode paprika
  • 3 deciliter vleesbouillon
  • 1/8 ltr (slag)room of kookroom
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de kalfrib-eyes om en om mooi bruin en nog rosé van binnen. Neem de ribeyes uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Snijd de paprika in kleine stukken en gaar ze in de bouillon. Pureer het geheel, voeg de room toe en kook alles goed gaar. Zeef de saus en breng met zout en peper op smaak.

Lekker met witte rijst en broccoli.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.