Recepten zoeken

Kalfsribeye cabrales

Ingrediënten

  • 1 kilo kalfsribeye
  • 100 gram cabrales
  • 45 gram basilicum
  • 2 doosjes mini trostomaatjes
  • 15 gram Italiaanse kruiden (vers)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 2 pak papardelle pasta
  • olijfolie
  • zout naar smaak

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsribeye
***
0
undefined
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

De oven voorverwarmen op 80°C. Leg de tros tomaatjes op een bakplaat leggen. Meng met de overige ingrediënten en plaats in de oven. Beleg plastic folie met basilicum, en leg hierop de dunne plakken cabrales, en daarop het stuk ribeye. Bestrooi met peper en rol op tot een strak pakket. Leg op een schaal en plaats in de oven bij de tomaatjes. Met kernthermometer garen tot circa 54°C in de kern. Haal uit de oven en laat het vlees circa 10 minuten rusten. Kook de pasta in ruim water met zout. Giet af en meng dit met een scheutje olijfolie en zout. Pak de ribeye uit en snijd voorzichtig in plakken van circa 2 cm. Leg op warme borden naast de papardelle en garneer met de trostomaatjes.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.