Recepten zoeken

Kalfsrouleau met Champignonduxelles, Mosterd-champignonkorstje, in Quinoa gefrituurde champignon en Atjar van champignons

Voor de kalfsentrecote

  • 1 stuks kalfs platte bil
  • duxelles
  • wit brood
  • mosterd
  • roomboter
  • champignon in brunoise

Voor de champignons

  • quinoa
  • ei
  • bloem
  • champignons

Voor de champignon atjar

  • kerriepoeder
  • boter
  • rijstazijn
  • suiker
  • zout
  • champignons

Voedingswaarden

2
0 - 30 minuten
kalfs platte bil
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de kalfs platte bil in plakken en plet die. Vul met duxelles en rol op. Bak aan in aluminiumfolie en gaar tot een kern van 43 ºC. Snijd in tranches en korstje van wit brood, mosterd, roomboter met stukjes champignon hierop vormen. Gratineer vlak voor het doorgeven.

Kook de quinoa gaar en droog met doek. Paneer de champignons à la anglaise met als laatste handeling de quinoa i.p.v. paneermeel. Frituur op 160 ºC. Kerrie aanbakken en blussen met rijstazijn, suiker en zout naar smaak. Kook de champignons hierin gaar en laat afkoelen.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.