Recepten zoeken

Kalfssaucijzen in bladerdeeg

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfssaucijzen
  • 8 plakjes bladerdeeg
  • 2 lente-uitjes
  • 3 eieren
  • peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfssaucijzen
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 180 ºC. Snijd 2 hardgekookte eieren in blokjes. Haal het saucijzendeeg uit het vel en doe het in een kom. Meng door het deeg de lente-uitjes en de blokjes ei. Voeg naar smaak peper toe.

Leg op ieder plakje bladerdeeg het saucijzenmengsel en vouw het bladerdeeg in een driehoek. Druk de randjes goed aan en bestrijk met een losgeklopt ei. Leg de driehoekjes op een bakplaat en plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak de driehoekjes bruin en gaar van binnen.

Lekker met frietjes en een tomatensalade.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.