Recepten zoeken

Kalfssaucijzen in marsalasaus

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfssaucijs
  • 1 eetlepel boter
  • 1 deciliter vleesbouillon
  • 1 deciliter marsalawijn
  • 100 gram boter, in koude klontjes
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
Niet beschikbaar
kalfssaucijs
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de boter in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de kalfssaucijzen rondom, goudbruin en nèt gaar van binnen. Neem de saucijzen uit de pan, bestrooi ze met zout en versgemalen peper en houd ze warm.

Voeg de vleesbouillon en de marsalawijn aan de overgebleven braadboter toe en kook het geheel zachtjes tot de helft in. Klop de klontjes koude boter één voor één met een garde door de jus en breng met zout en peper op smaak.

Lekker met warme aardappelsalade en bloemkool.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.