Recepten zoeken

Kalfssaucijzen met ananas en lente-uitjes

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfssaucijs
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 schijven verse ananas, in grove stukken gesneden
  • 2 lente-uitjes, in stukken van 2 cm gesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngehakt
  • 1 eetlepel gekonfijte gember, in dunne plakjes gesneden
  • 2 eetlepels oestersaus
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfssaucijs
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de olie in een pan met antiaanbaklaag en bak hierin de saucijzen rondom mooi bruin en nèt gaar van binnen. Neem de saucijzen uit de pan en houd ze warm. Bak de ananas in de overgebleven olijfolie, voeg de knoflook en als laatste de lente-uitjes toe. Vermeng het geheel met de gember en oestersaus, breng met zout en peper op smaak en verwarm de saucijzen nog even in de saus.

Lekker met witte rijst en in olie gebakken paksoi.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.