Recepten zoeken

Kalfssaucijzen met ui, citroenrasp en knoflook in folie

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfssaucijs
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 middelgrote zoete ui, in ringen
  • 2 teentjes knoflook, in dunne plakjes
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 citroen, geraspt
  • zout en peper uit de molen
  • 4 stukjes aluminiumfolie van ca. 25 cm

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfssaucijs
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Vermeng de olijfolie met de paprikapoeder. Leg de stukjes aluminiumfolie op het werkvlak en besprenkel deze met de paprikaolie. Verdeel er de saucijzen over en bedek ze met de zoete uiringen, knoflook en citroenrasp. Breng met zout en peper op smaak.

Vouw het geheel tot niet te strakke pakketjes en gaar ze gedurende 15 à 20 minuten in een voorverwarmde oven van 180° C. Neem de saucijzen uit de folie en presenteer ze met de saus op warme borden.

Lekker met geroosterde tomaat en puree van aardappel en waterkers.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.