Recepten zoeken

Kalfsschnitzel met mozzarella

Ingrediënten

  • 4 stuks à 125 gram kalfsschnitzel
  • 125 gram mozzarella
  • 2 tomaten
  • 2 eetlepels olie
  • 1 eetlepel boter
  • 2 stronken paksoi
  • peper en zout

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Bestrooi het kalfsvlees met peper en zout. Verhit de olie, bak hierin de schnitzels kort en goudbruin en leg ze dan op een ovenplaatje. Snijd de paksoi in kleine reepjes.

Verhit de boter, stoof hierin de paksoi beetgaar en breng op smaak met peper en zout. Laat de paksoi even uitlekken in een vergiet en beleg de kalfsschnitzels ermee. Snijd de tomaten en de mozzarella in plakjes en leg deze dakpansgewijs op de schnitzels met paksoi. Gaar de schnitzels verder in ca. 10 minuten in de oven van 180° C.

Serveer het kalfsvlees op warme borden.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.