Recepten zoeken

Kalfsschnitzel met rode pesto

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsentrecote
  • 1 potje rode pesto
  • olijfolie
  • boter
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
kalfsentrecote
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Maal royaal peper over de schnitzels. Bak ze op middelmatig vuur in een mengsel van boter en olie. Eventueel naar smaak nazouten. Schik de schnitzels op voorverwarmde borden en bedek de schnitzels met een laagje rode pesto en rasp of schaaf er wat Parmezaanse kaas over.

Lekker met pasta met tomatensaus en broccoliroosjes.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.