Recepten zoeken

Kalfsschnitzel met uiringen

Ingrediënten

  • 4 stuks kalfsschnitzel
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 4 plakjes ontbijtspek
  • 1 ui, in plakken van 5 mm dik
  • rode wijnboter
  • zout en peper uit de molen

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsschnitzel
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Verwarm de grill(pan) voor, bestrijk de kalfsschnitzels rondom met olijfolie en gril de schnitzels om en om mooi bruin en nèt gaar van binnen. Neem de schnitzels van de grill, bestrooi ze met zout en versgemalen peper.

Gril de plakken ui en plakjes ontbijtspek. Leg op iedere schnitzel twee plakken uiring, een plakje ontbijtspek en een plakje rode wijnboter (roomboter vermengen met fijngesnipperd uitje, fijngehakte groene kruiden en wat ingekookte rode wijn).

Lekker met aardappelsalade en gebakken courgettes.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.