Recepten zoeken

Kalfsspareribs met Chili-maiskolven

Ingrediënten

  • 1,2 kg Kalfsspareribs
  • 4 maiskolven
  • zout
  • 8 kleine houten prikkers
  • 2 eetlepels mayonaise
  • chilipoeder

Voedingswaarden

4
> 60 minuten
Kalfsspareribs
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Water met zout in een grote pan aan de kook brengen. Haal de bladeren en onregelmatigheden van de maiskolven, was de kolven en kook de maiskolven in ongeveer 20 minuten gaar, met de deksel op de pan. De oven voorverwarmen op 160 graden Celsius.

De kalfsspareribs op een rooster in het midden van de oven in ongeveer 120 minuten bakken. Als de maiskolven klaar zijn uit de pan halen en met keukenpapier droogdeppen. Aan beide uiteinden een prikker insteken. De maiskolven rondom insmeren met mayonaise en bestrooi het daarna met chilipoeder. Leg de warme kalfsspareribs samen met de maiskolven op een voorverwarmde schaal en serveer het direct.

Lekker met zoete aardappelfrietjes en BBQ saus.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.