Recepten zoeken

Kalfstartaar met oesters, krokante rodekoolsalade, venkel en poutargue

Ingrediënten

  • 400 g kalfsfilet
  • 4 oesters
  • poutargue
  • 1/2 venkel
  • 4 paarse radijzen
  • zwarte sesampasta
  • wasabi
  • olijfolie
  • zout
  • peper

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsfilet
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Snijd de filet in kleine brunoise. Open de oesters en snijd het vlees in brunoise van hetzelfde formaat. Meng beide brunoises en breng op smaak met zout, peper en geraspte poutargue.

Vul 12 kleine ringen met de massa en reserveer gekoeld. Snijd de rode kool en de venkel met behulp van een mandoline en breng op smaak met zwarte sesampasta en wasabi. Snijd de radijzen in dunne plakjes. Dresseer 3 tartaars per bord en leg er de krokante salade en de radijzen bij.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.