Recepten zoeken

Kalfstong - zwezerik - madeira

Ingrediënten

  • 1 stuk kalfstong
  • 1 stuks zwezerik
  • salade quinoa
  • krokant van quinoa
  • eringiizwammen
  • beukenzwammen
  • truffel
  • mousse cêpes en balsamico
  • shiso purper
  • truffelmayonaise

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfstong, zwezerik
*
undefined
Passion HI
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Quinoasalade: Kook de quinoa gaar en breng op smaak met mirin en soja.

Quinoakrokant: Kook de quinoa gaar en pureer met bouillon. Strijk op siliconenmatje en bak 20 minuten op 160°C. Spoel de zwezeriken en de kalfstong.

Kook de zwezeriken 14 minuten, en de kalfstong 90 minuten in gezouten water. Laat afkoelen in het kookvocht. Pel de zwezerik en tong en bak krokant. Bak de zwammen in de boter. Kruid met peper en zout.

Garneer met geschaafde truffel, truffelmayonaise, mousse van cêpes- balsamico en shiso purper.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.