Recepten zoeken

Kalfsvlees met ei

Ingrediënten

  • 150 gram gebraden kalfsvlees
  • 150 gram gerookte zalm
  • 4 kleine stronkjes witlof
  • 8 zwarte olijven
  • 1 limoentje
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 eetlepels groene kruidenolie
  • 40 gram hazelnoten
  • 4 eieren
  • peper uit de molen
  • zout naar smaak

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsvlees
**
0
undefined
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

Kook de eieren hard in ca 6 minuten, spoel ze koud en pel ze. Snijd het kontje van de witlof en haal de witlofblaadjes los. Pers het sap uit het limoentje, vang het op en doe het over in een grote kom. Vermeng de witlofblaadjes met het limoensap en de olijfolie Snijd de zalm in blokjes en vermeng deze met de witlofblaadjes.

Snijd het kalfsvlees in kleine blokjes en voeg deze toe aan het witlofmengsel. Hak de hazelnoten fijn en snijd de olijven in stukjes. Lepel de kruidenolie op koude borden. Snijd de eieren in partjes en rangschik ze op de borden. Breng de salade op smaak met peper en zout en rangschik deze op en rond de eieren. Bestrooi met de hazelnoten en oli

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.