Recepten zoeken

Kalfsvleesreepjes met Gorgonzola

Ingrediënten

  • 400 gram kalfsvleesreepjes
  • 80 gram Gorgonzola
  • 2 eetlepel olie
  • 1 eetlepel bloem
  • 400 gram pasta
  • 4 mini-courgettes
  • 0,5 deciliter room
  • peper en zout

Voedingswaarden

4
0 - 30 minuten
kalfsvleesreepjes
*
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Dep het kalfsvlees droog en bestrooi het met bloem, peper en zout. Verhit de olie en bak hierin het kalfsvlees goudbruin in enkele minuten (het kalfsvlees mag lekker roze blijven). Snijd de courgettes in schuine stukjes en kook deze beetgaar in water met zout. Kook ook de pasta in water met zout in enkele minuten beetgaar.

Vermeng de warme reepjes kalfsvlees met de pasta en de courgette, voeg de room toe, verwarm het geheel nog even goed en breng op smaak met peper en zout. Snijd de Gorgonzola in kleine blokjes en vermeng deze met de warme salade zodat de Gorgonzola iets smelt. Lepel het gerecht op warme borden en decoreer eventueel met verse kruiden zoals basilicum en salie.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.