Recepten zoeken

Kalfsvleesreepjes op een pizza van naanbrood

Ingrediënten

  • 500 gram kalfsvleesreepjes
  • 250 gram paprika in blokjes 3-kleuren
  • 100 gram ui blokjes
  • 1 teentje knoflook gehakt
  • 2 eetlepels kerriepoeder
  • 200 mililiter kokosmelk
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 300 gram tomatensalsa
  • 2 trostomaten in blokjes gesneden
  • 2 eetlepels koriander grof gesneden
  • 4 stuks naanbrood klein
  • 4 eetlepels geraspte kaas
  • 2 eetlepels koriander grof gesneden

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsvleesreepjes
**
0
undefined
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0
0

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden. Meng in een kom de tomatensalsa met de gesneden trostomaat en koriander. Verdeel dit over de naanbroodjes, smeer goed uit zodat het hele broodje is bedekt. Leg een vel bakpapier op een ovenplaat en leg daar de naanbroodjes op. Nog niet in de oven plaatsen. Verwarm een koekenpan met dikke bodem, vrij hoge temperatuur, voeg olijfolie toe. Bak de reepjes snel aan, voor het beste bakresultaat verdeel je het vlees in 2 porties. Schep het vlees uit de pan in een grote schaal. Zet de pan terug op het vuur, voeg paprika blokjes, ui en knoflook toe en fruit dit even aan. Zet het vuur laag en voeg het kerriepoeder toe. Roer even goed door. Nu de kokosmelk toevoegen en breng even aan de kook. Voeg het geheel toe aan de reepjes kalfsvlees en meng door elkaar. Verdeel dit over de met tomaat besmeerde naanbroodjes, bestrooi met geraspte kaas en plaats in de oven circa 10 minuten. Leg de gebakken broodjes op een schaal en bestrooi met grof gesneden koriander. Lekker met een frisse salade van veldsla, verse mango en verse ananas aangemaakt met limoen dressing.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.