Recepten zoeken

Kalfsvleesreepjes stroganoff met spätzle

Ingrediënten

  • 4 st kalfsvleesreepjes stroganoff met saus

Voor de spätzle:

  • 300 g bloem

  • 4 eieren
  • 
 1 tl zout

  • 125 ml water
  • 2 el boter

  • Gehakte peterselie om te bestrooien

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
kalfsvleesreepjes stroganoff met saus
**
428
undefined
33
undefined
19
undefined
32
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Maak een glad deeg van de bloem, eieren, zout en water. Sla met een kooklepel net zolang op het deeg tot het begint te glanzen. Dek het deeg af met een theedoek en laat ongeveer 15 minuten rusten.

Verwarm de oven voor op 175°C en verwarm de biefstukreepjes stroganoff met saus circa 20 minuten op het middelste rooster.

Breng een grote pan met gezouten water aan de kook. Druk het spätzledeeg dun uit op een natte snijplank en snij het portie voor portie dun in het kokende water. U kunt het deeg ook door een spätzlepers in het kokende water persen. Giet de gekookte spätzle af en kiep in een voorverwarmde schotel met boter. Roer goed door zodat de spätzle niet aan elkaar kleven. Verdeel de biefstukreepjes stroganoff en saus op voorverwarmde borden. Leg de spätzle ernaast en bestrooi met de fijn gehakte peterselie en serveer.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.