Recepten zoeken

Kalfszwezerik, tuinboon, sinaasappel

Ingrediënten

  • 600 g geblancheerde kalfszwezerikmedaillons
  • 200 g tuinbonen
  • 2 bio sinaasappels
  • 1 stokje zoethout
  • 1 dl melk
  • 1 dl room
  • zonnebloemolie

Voedingswaarden

4
30 - 60 minuten
geblancheerde kalfszwezerikmedaillons
***
undefined
Culinaire Saisonnier
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined
undefined

Bereidingswijze

Laat het zoethout, de room en de warme melk 20 minuten infuseren en reserveer. Blancheer de tuinbonen en pers de sinaasappels.

Bak de geblancheerde zwezerikmedaillons aan alle zijden krokant en glaceer met het sinaasappelsap. Dresseer de zwezerik en de tuinbonen, nappeer de zwezerik met de glaçage en schenk er de geëmulgeerde zoethoutroom bij.

Deze website gebruikt cookies ter registratie van webstatistieken. Door voor "Ik ga akkoord" te kiezen geeft u toestemming voor het zetten van cookies op uw systeem.

Ik ga akkoord.